Stavanger Urologiske Senter AS

Kontakt oss på
51291890

man-fre 08-15
Forside Behandling Operasjoner Priser Om oss
 
 

Velkommen til Stavanger Urologiske Senter


 
 

 

Vi tilbyr undersøkelser og behandlinger av urinveier for menn, kvinner og barn. Klikk her for en fullstendig oversikt over våre behandlinger.
 
Tore Bru
Tore Bru er avtalespesialist. Med henvisning fra din fastlege eller fra sykehus vil du kun betale egenandel for undersøkelsen og/eller behandlingen. For noen spesialundersøkelser er det et tillegg. Se våre prislister for en oversikt.
 
Masood Hashemi
Masood Hashemi jobber som fullt privat spesialist. Henvisning fra fastlege er ikke nødvendig, og du kan få time innen få dager. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.
 
Åpningstider
Mandag til fredag kl 0800 - 1500
 
 
Vi har fokus på jevnlig oppdatering av fagkunnskap for alt personell, og skal være aktive innen undervisning og forskning. 
 
 
Kontaktinformasjon
 
Telefon: 51291890 (Man-fre 08.30-11.00 og 12.30-14.00).
Vinterferie 2020 fra 24.februar til 2.mars.
Adresse: Hinnasvingene 55, 3. etasje, 4020 Stavanger (se kart).
Begrenset gratis parkering i kjeller.
 
Smittevern: Retningslinjene fra Folkehelseinstituttet gjelder også for oss i møte med pasientene og andre. Det bør vurderes å sende SMS til pasienter om at de ikke må møte opp til undersøkelse hvis de har vært i områder med stor risiko for smitte eller kan ha vært i nærkontakt med smittede. I tillegg velger noen å be pasienter med symptomer på luftveisinfeksjon å utsette konsultasjonen. Mulighet for hånddesinfeksjon på venterom og andre smitteverntiltak lokalt i praksis kan også anbefales. I tillegg er det viktig å ha riktig informasjon her på hjemmesiden om tiltak for å begrense smitte.